luni, 1 decembrie 2014

Alarma auto cu pager si pornire Tomahawk TW-9010 - Super oferta - 360 ron!

In aceasta postare voi descrie pe scurt alarma de ultima generatie Tomahawk TW-9010.

Alarma Tomahawk TW-9010 este o alarma construita in tehnologie SMT. Acest aspect ii confera o fiabilitate crescuta, aspectul cel mai necesar al unei alarme. Dotata cu toate functiile prezente pe alarmele de renume, TW-9010 este ideala pentru protejarea tuturor autoturismelor



Alarma este controlata fie printr-o telecomanda simpla fie prin pagerul multifunctional. Pagerul confera un nivel e siguranta si confort ridicat, fiind capabil sa informeze proprietarul in oricemoment de starea masinii. Folosind tehnologia codului saritor , alarma este imuna la tentativele de spoofing. Raza de actiune a telecomenzii este de peste 900m(camp deschis).



Alarma are in dotare toate functiile intalnite la cele mai scumpe alarme de pe piata. Dintre aceste functii merita amintite functiile: valet, anti-hijack, localizare masina, alarma intarziata, senzor de shock, invatare telecomanda, pornire distanta.

Alarma Tomahawk TW-9010 si-a demonstrat aptitudinile pe pietele cele mai dificile(Rusia, Bulgaria, Ucraina). Va oferim aceasta alarma la un pret fara concurenta - doar 320 ron.

Functii alarma: Armare / Dezarmare la distanta
Inchidere / Deschidere distanta
Pornire motor la distanta
Functie valet
Senzor de shock
Verificare stare prin pager
Localizare vizuala si auditiva a masinii
Armare automata alarma
Functie valet
Cod saritor si invatare telecomanda
Oprire motor functie anti-hijack


Continut pachet: Unitate centrala Tomahawk TW-9010
pager alarma cu indicator si iluminare Led si raza lunga de actiune
telecomanda cu raza lunga de actiune
senzor de shock
toate cablajele aferente
manual instalare
optional - sirena pt doar 30 ron




www.autoimprove.ro

Continutul acestui site (articole, fotografii, descrieri, caracteristici, forma de prezentare) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu